Betoni korjaukset

Betoni on tavallisimpia rakennusaineita yhteiskunnassamme. Sillat, talot ja infrastruktuuri rakennetaan betonista, joka on kustannustehokas ja monikäyttöinen rakennusmateriaali, mutta joka vanhetessaan vaatii laajoja korjaustöitä. Betoni on herkkä esimerkiksi korroosiolle. Betonirakenteiden korjaushankkeet, jotka suoritetaan tavanomaisilla menetelmillä, ovat laajoja, pitkäaikaisia ja kalliita.

Composite Aspectin menetelmät betonirakenteiden korjaukseen ja vahvistamiseen ovat mullistava uutuus. Ne poistavat käytännössä väliaikaisten tukirakenteiden, uusien muottien ja pitkien huoltokatkosten tarpeen lähes kokonaan. Näin myös työkustannukset pysyvät alhaisina.

Menetelmät hyödyntävät komposiittimateriaalien vahvuutta ja kestävyyttä vaativissa olosuhteissa sekä mahdollisuuksia korjata kohteita joilla on vaativat muodot. Siksi ratkaisu on kilpailukykyinen ja ennen kaikkea kustannustehokas. Menetelmä antaa myös pitkäikäisen, kestävän ja ulkonäöltään miellyttävän lopputuloksen. Siksi me Composite Aspectilla olemme vakuuttuneita siitä, että komposiittimateriaalien merkitys betonirakenteiden korjauksissa tulee jatkossa kasvamaan.

Composite Aspect tekee yhteistyötä amerikkalaisen NRI-yrityksen kanssa. NRI toimittaa materiaalit ja tekee tarkat materiaalimenekki- ja rakennelujuuslaskelmat. NRI:n sertifioidut tuotteet ovat läpäisseet perusteelliset kokeet.